kečup bylinky soľ a vegeta podľa chuti Suroviny na pizzu (podľa chuti): tuniak, šampiňóny, ananás, kukurica nastrúhaný syr eidam: Postup autor: Edita
Pripravíme si paradajkovú omáčku ( tak isto, ako v recepte na špirálky ). Cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku 0.5 cm a dáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Natrieme paradajkovou omáčkou, popicháme vidličkou a necháme chvíľu podkysnúť. Vo vyhriatej rúre pečieme na 250°- 300°C a tesne pred dopečením pridáme suroviny, podľa typu pizze.
Pizza na rôzne spôsoby (plech)
Priprava 30 min
Jednoduchšie si je pizzu objednať, ale podľa receptu zistíte, že príprava nie je tak náročná. Pizza na rôzne spôsoby (plech) sa obloží podľa chuti.
Potrebujeme:
pripravené cesto
Paradajková omáčka:
olivový olej
cesnak
nakrájané paradajky
paradajkový pretlak
kečup
bylinky
soľ a vegeta podľa chuti
Suroviny na pizzu (podľa chuti):
tuniak, šampiňóny, ananás, kukurica nastrúhaný syr eidam:
Postup
autor: Edita
Pripravíme si paradajkovú omáčku ( tak isto, ako v recepte na špirálky ). Cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku 0.5 cm a dáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Natrieme paradajkovou omáčkou, popicháme vidličkou a necháme chvíľu podkysnúť. Vo vyhriatej rúre pečieme na 250°- 300°C a tesne pred dopečením pridáme suroviny, podľa typu pizze.