Mäso na spôsob Gordon blue, ktoré zachutí najlepšie v kombinácii s ryžou. Morčacie prsia Gordon Blue spolu s ovocím a syrom vytvárajú zmes výborných chutí.
Potrebujeme:
600 g morčacích pŕs 300 g tvrdého syra hladkú múku soľ
korenie petržlenovú vňať zavárané broskyne (marhule) biele hrozno : Postup autor: Michal
Prsia naporcujeme, jemne vyklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke, potom prudko opražíme na horúcom oleji (masti). Vyberieme, na mäso položíme prekrojenú broskyňu s hroznom, prikryjeme plátkom tvrdého syra a dáme "zapiecť" na 30 sekúnd do mikrovlnky, prípadne vložíme späť na panvicu bez oleja, jemne podlejeme vodou, prikryjeme pokrievkou a podusíme asi 3 minúty. Podávame s varenou ryžou
Morčacie prsia Gordon Blue
Mäso na spôsob Gordon blue, ktoré zachutí najlepšie v kombinácii s ryžou. Morčacie prsia Gordon Blue spolu s ovocím a syrom vytvárajú zmes výborných chutí.
Potrebujeme:
600 g morčacích pŕs
300 g tvrdého syra
hladkú múku
soľ
korenie
petržlenovú vňať
zavárané broskyne (marhule)
biele hrozno :
Postup
autor: Michal
Prsia naporcujeme, jemne vyklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke, potom prudko opražíme na horúcom oleji (masti).
Vyberieme, na mäso položíme prekrojenú broskyňu s hroznom, prikryjeme plátkom tvrdého syra a dáme "zapiecť" na 30 sekúnd do mikrovlnky, prípadne vložíme späť na panvicu bez oleja, jemne podlejeme vodou, prikryjeme pokrievkou a podusíme asi 3 minúty.
Podávame s varenou ryžou