2 cukiny pokrájané na 3 mm plátky 125 g Liptov Bryndze 30 g Liptov Masla korenie 1 PL posekaných tymiánových lístkov lístky rukoly a čakanky 2 PL olivového oleja.
POSTUP:
Na plech si pripravíme papier na pečenie, na ktorý poukladáme plátky cukiny. Tie potom pretrieme olejom a pečieme do mäkka. V miske si vymiešame Liptov bryndzu s Liptov maslom, korením a tymiánom. Touto jedinečnou bryndzovou nátierkou bohato natrieme vychladnuté kúsky cukín a stáčame spolu s prečnievajúcimi lístkami rukoly a čakanky do špirály. Liptovské cukinové slimáky vám budú najviac chutiť s vínkom, no malých pomocníkov potešia aj samotné.
Cukinové slimáky s bryndzou
Cukinové slimáky s bryndzou
Potrebujeme:
2 cukiny pokrájané na 3 mm plátky
125 g Liptov Bryndze
30 g Liptov Masla
korenie
1 PL posekaných tymiánových lístkov
lístky rukoly a čakanky
2 PL olivového oleja.
POSTUP:
Na plech si pripravíme papier na pečenie, na ktorý poukladáme plátky cukiny. Tie potom pretrieme olejom a pečieme do mäkka.
V miske si vymiešame Liptov bryndzu s Liptov maslom, korením a tymiánom. Touto jedinečnou bryndzovou nátierkou bohato natrieme vychladnuté kúsky cukín a stáčame spolu s prečnievajúcimi lístkami rukoly a čakanky do špirály.
Liptovské cukinové slimáky vám budú najviac chutiť s vínkom, no malých pomocníkov potešia aj samotné.