Vodu dáme do stredného hrnca a oheň nastavíme na strednú teplotu. Do vody dáme hrášok, mrkvu, celer, mäso, soľ a korenie. Za občasného miešania privedieme k varu. Následne pridáme špenátové listy a zelenú fazuľku a varíme ďalších 5 minút na najnižšej teplote. Následne podávame.
Výživová hodnota: 227 kalórií, 17 g proteínu, 10 g tuku, 15 g sacharidov
Suroviny:
40 g zeleného hrášku
45 g mrkvy (nakrájaná na malé kocky)
40 g zelenej fazuľky
30 g celeru
1 šálka špenátových listov
4 šálky vody
90 g hovädzieho steaku
soľ a korenie podľa chuti
Postup:
Vodu dáme do stredného hrnca a oheň nastavíme na strednú teplotu. Do vody dáme hrášok, mrkvu, celer, mäso, soľ a korenie. Za občasného miešania privedieme k varu. Následne pridáme špenátové listy a zelenú fazuľku a varíme ďalších 5 minút na najnižšej teplote. Následne podávame.
Výživová hodnota: 227 kalórií, 17 g proteínu, 10 g tuku, 15 g sacharidov