Suroviny250g kuracie prsia100g bryndzakôpor čerstvýpetržlenová vňaťmleté biele korenieNa obaľovanie:múka hladkávajcestrúhanka
Postup prípravy
Krok 1
kuracie prsia narežeme na rezne, zľahka naklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým bielym korením, nesolíme, bryndza je slaná dosť.
Krok 2
Obalíme v trojobale a vysmažíme.
Krok 3
Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom
Suroviny
250g kuracie prsia
100g bryndza
kôpor čerstvý
petržlenová vňať
mleté biele korenie
Na obaľovanie:
múka hladká
vajce
strúhanka
Postup prípravy
Krok 1
kuracie prsia narežeme na rezne, zľahka naklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým bielym korením, nesolíme, bryndza je slaná dosť.
Krok 2
Obalíme v trojobale a vysmažíme.
Krok 3
Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom