HRANOLKY ZO SLADKÝCH ZEMIAKOV + AVOKÁDO DIP /vegan, gluten-free/
Zo sladkých zemiakov nakrájame hranolky, uložíme na plech s papierom na pečenie, pokropíme olivovým olejom, posypeme himalájskou soľou, chilli a čiernym korením. Zapekáme cca 20 minút na 225°C, následne hranolky pretočíme a zapekáme ďalších 10-15 minút.
DIP: Avokádo roztlačíme vidličkou na kašu, pridáme pretlačený 1 strúčik cesnaku, lyžičku himalájskej soli, šťavu z 1/2 limetky, hrsť nakrájaného koriandru a čierne korenie podľa chuti.
HRANOLKY ZO SLADKÝCH ZEMIAKOV + AVOKÁDO DIP
/vegan, gluten-free/
Zo sladkých zemiakov nakrájame hranolky, uložíme na plech s papierom na pečenie, pokropíme olivovým olejom, posypeme himalájskou soľou, chilli a čiernym korením. Zapekáme cca 20 minút na 225°C, následne hranolky pretočíme a zapekáme ďalších 10-15 minút.
DIP: Avokádo roztlačíme vidličkou na kašu, pridáme pretlačený 1 strúčik cesnaku, lyžičku himalájskej soli, šťavu z 1/2 limetky, hrsť nakrájaného koriandru a čierne korenie podľa chuti.