10 / 0 | 100.00% 4 Počet porcí 30 minút Doba prípravy Ľahká Náročnosť
Kategórie Pokrmy, Zdravo aj chutne, Bezmäsité jedlá Pre koho Vegetariáni Príležitosť Návšteva Zaradenie jedla Obed, Olovrant, Večera
Plnené šampiony (1/1) Postup prípravy Ingrediencie Šampiňóny 8 ks Cibula 1 ks Olej Soľ Korenie Tymián Horčica kremžská Syr Gouda 100 g Paradajky 1 ks Vývar 200 ml Z umytých šampionov vyberieme nožičky a nadrobno ich posekáme. Na panvici zahrejeme olej, podusíme cibulu, pridáme posekané nožičky, osolíme a okoreníme. K poduseným hubovým nožičkám, pridáme PREJT (náplň do jaterničiek - nieje písané v ingrediencach, nakoľko to tam nieje zadané) horčicu a lístky z tymianu. Hlavičky šampionov osolíme a okoreníme, naplníme prejtovou zmesou vložíme na plech alebo do jánskej misy a posypeme nadrobno nastrúhaným syrom. Do formy dáme aj paradajku nakrájanú na menšie kocky. Zalejeme vývarom a dáme asi na 20 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov.
Plnené šampiony
10 / 0 | 100.00%
4
Počet porcí
30 minút
Doba prípravy
Ľahká
Náročnosť
Kategórie
Pokrmy, Zdravo aj chutne, Bezmäsité jedlá
Pre koho
Vegetariáni
Príležitosť
Návšteva
Zaradenie jedla
Obed, Olovrant, Večera
Plnené šampiony (1/1)
Postup prípravy
Ingrediencie
Šampiňóny 8 ks
Cibula 1 ks
Olej
Soľ
Korenie
Tymián
Horčica kremžská
Syr Gouda 100 g
Paradajky 1 ks
Vývar 200 ml
Z umytých šampionov vyberieme nožičky a nadrobno ich posekáme. Na panvici zahrejeme olej, podusíme cibulu, pridáme posekané nožičky, osolíme a okoreníme. K poduseným hubovým nožičkám, pridáme PREJT (náplň do jaterničiek - nieje písané v ingrediencach, nakoľko to tam nieje zadané) horčicu a lístky z tymianu.
Hlavičky šampionov osolíme a okoreníme, naplníme prejtovou zmesou vložíme na plech alebo do jánskej misy a posypeme nadrobno nastrúhaným syrom.
Do formy dáme aj paradajku nakrájanú na menšie kocky. Zalejeme vývarom a dáme asi na 20 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov.