20 / 46

    Plnené šampiony

    10 / 0 | 100.00%
    4
    Počet porcí
    30 minút
    Doba prípravy
    Ľahká
    Náročnosť

    Kategórie
    Pokrmy, Zdravo aj chutne, Bezmäsité jedlá
    Pre koho
    Vegetariáni
    Príležitosť
    Návšteva
    Zaradenie jedla
    Obed, Olovrant, Večera

    Plnené šampiony (1/1)
    Postup prípravy
    Ingrediencie
    Šampiňóny 8 ks
    Cibula 1 ks
    Olej
    Soľ
    Korenie
    Tymián
    Horčica kremžská
    Syr Gouda 100 g
    Paradajky 1 ks
    Vývar 200 ml
    Z umytých šampionov vyberieme nožičky a nadrobno ich posekáme. Na panvici zahrejeme olej, podusíme cibulu, pridáme posekané nožičky, osolíme a okoreníme. K poduseným hubovým nožičkám, pridáme PREJT (náplň do jaterničiek - nieje písané v ingrediencach, nakoľko to tam nieje zadané) horčicu a lístky z tymianu.
    Hlavičky šampionov osolíme a okoreníme, naplníme prejtovou zmesou vložíme na plech alebo do jánskej misy a posypeme nadrobno nastrúhaným syrom.
    Do formy dáme aj paradajku nakrájanú na menšie kocky. Zalejeme vývarom a dáme asi na 20 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov.

    25. apr 2016