@alex1271 páči sa:
bravčové mäso, trošku údenej slaniny, 3 cibule, 5 cesnakov, soľ, korenie, papriku, vegetu, rascu, majorán, feferónky, 5 paprík, 5 paradajok, alebo lečo, veľa zemiakov, niečo na vyvarenie tam ešte dám, napr. kožu zo slaniny
Slaninu nakrájame nadrobno, pridáme cibuľu, cesnak a opečieme. Pridáme mäso, pustí šťavu, tak vodu nedávam, chvíľu ho dusím, pridám soľ, korenie, papriku, vegetu, rascu, feferónky, zemiaky a povarím. Vodu podľa potreby. Potom dám papriky, paradajky, vodu a varím. Na konci keď vypnem, pridám majorán.
Žiadne zahusťovanie múkou. Tým, že tam dáš viac zemiakov a hneď na začiatku, zhustne ti. Najskôr to uvidíš na druhý deň.
@miroslavabalaz dakujem pekne
Ahoj poprosím orecept