1 / 1

    žiadne 😀

    9. sep 2014

    akekolvek 🙂 len nech ho je vela 🙂))

    9. sep 2014

    http://www.protimasu.cz/ zaujimave video, kto ma cas oplati sa pozriet 🙂

    9. sep 2014

    @biancal no chcela som napisat ze ziadne 🙂

    9. sep 2014

    teľacie

    9. sep 2014

    @biancal Mila biancal, dakujem za vas názor. Spolocnost Nutricia podporuje ekologicky chov zvierat. Kurcata su chovane na podstielke, tak aby mali dostatok priestoru na hrabaniu, hovadzi dobytok sa pasie na miestach, kde je dostatok sviezej zelenej travy-prirodzenej pastvy a mäso z tuniaka, lososa, tresky či morskej šťuky , ktoré je do našich príkrmov dodávané, pochadza výlučne z voľného rybolovu, vdaka tomu ma aj vyšší obsah nutričných látok ako z ryb z liahní. Prajem vam este pekny den!

    9. sep 2014

    Mozete si pozriet aj nase velmi zaujimave video o kvalite nasich vyrobkov: http://www.klub-mamiciek.sk/kvalita-hami-prikrm...

    9. sep 2014

    @miriam_hami aj smrt je bio? tie zvierata nemaju pravo na zivot?

    9. sep 2014

    @biancal ale ved nemozu byt vsetci vegetariani a deti ako aj ludia potrebuju bielkoviny a ziviny zo zvierat.. Vsak je to kazdeho osobna vec ci bude davat svojmu dietatu maso alebo nie.. Nechapem naco tieto komenty okolo toho..

    9. sep 2014

    Fotosúťaž pre všetkých rodičov🙂
    Od narodenia prejde len šesť mesiacov a už si bábätko začína pomaly zvykať na iné jedlo, ako je materské mlieko.
    Počas kŕmenia dieťaťa človek zažije veľa vtipných situácií. Podeľte sa s fotografiou vášho papkajúceho dieťatka a možno práve vy vyhráte fantastický 107 cm LED televízor LG, fotorámček Sencor alebo 2000 kreditov.Fotografie už môžete nahrávať na stránke www.talentagent.sk. Ponáhľajte sa, hlasovanie spúšťame už tento piatok!

    3. mar 2015