Snažím sa piecť 😀
mnam dala by som si 😀
aj ja robím penovéé 🙂 a táto tvoja je super 🙂
som ju vzhliadla na titulke , ked som sa išla prihlasovať.. sa prihlásim a nidze ništ ☹
úžasne to vyzerá....mnam
bolo to dobre?
@jansticka áno, jasné ja ju zbožňujem aj keď je veľmi sladká ale niektorí sú takí, že moc presladené nemusia, tak preto som sa pýtala 🙂 no musíš vyskúšať, podľa mňa to chutí lepšie ako tie pusinky čo sa dajú kúpiť v obchode, dokonca oveľa lepšie 🙂 a ešte Ti poradím, keď vyberieš tie pláty z rúry, nechaj ich úplne vychladnúť kým budeš s nimi chcieť manipulovať, lebo sú veľmi krehké kým sú horúce 🙂
na taketo vytvory treba iste aj davku trpezlivosti 🙂 sikovnica
tak penovu som ešte nerobila,nedali by ste mi receptik....taky podrobnejši?
@juliakamenska podľa tohto robievam ja 🙂
Penová torta
10 bielkov +500 g kryštálového cukru šľaháme nad parou dobrých 10-15 min mixérom, potom pridáme ešte 300 g práškového cukru a šľaháme dovtedy kým sa kryštálový cukor úplne nerozpustí , pena musí byť pevná a lesklá
Plnka : 10 žĺtkov , 200g kryštálového cukru, 100 g Holandského kakaa, 100g čokolády na varenie, 3 dcl mlieka a 4 lyžice kopcom polohrubej múky uvaríme na hustú kašu. Kaša bude hrčavá ale nezľaknite sa krásne sa potom po vychladnutí vymieša s 500 g palmarinu.
Na papier na pečenie si nakresliť formu, dobre vymastiť cerou, nastriekať a sušiť v teplovzdušnej rúre na 80 stupňov 1 hod.- 1.20 hod.
BOLA FAMOOOOOOOOOOOZNA :P
nice 😉 To je snehová?