mirfa
7. nov 2012

Snažím sa piecť 😀

nice 😉 To je snehová?

7. nov 2012

mnam dala by som si 😀

7. nov 2012
mirfa
autor

@petraxy6 áno, moja prvá a bola výborná 🙂

7. nov 2012

@mirfa daj recept😉 Ja snehovú milujem 😉 Plnku nemusím, to je moj muž, mne stačí sneh .-D

7. nov 2012

@mirfa krásna je.. juj, robíš chúťky 🙂

7. nov 2012
mirfa
autor

@petraxy6 to je recept od Uršuly 😉 pod tortou je link, kde ju nájdeš 😉 no mne najviac chutila tá plnka, vôbec nebola horká ako zvykne bývať pri týchto penových tortách 😉

7. nov 2012

@mirfa díky Broňa 🙂

7. nov 2012

@mirfa ešte otázka. ten palmarín môžem aj maslom nahradiť? či?

7. nov 2012
mirfa
autor

@petraxy6 ja som dávala pravé maslo (vždy namiesto margarínu dávam maslo do plniek, lepšie chutia) a kakaa som dosypala len asi 50gramov, nie 100 ako je písané 😉

7. nov 2012

@mirfa no preto sa pýtam, lebo ja som s margarínom ešte nerobila 😝 všade dávam maslo 🙂

7. nov 2012
mirfa
autor

@petraxy6 jáááj, no nevedela som 😝 😀 ja som zvykla predtým robiť aj s margarínom plnky, ale pre mňa mali moc umelú chuť, tak odvtedy robím s maslom 🙂

7. nov 2012

aj ja robím penovéé 🙂 a táto tvoja je super 🙂

8. nov 2012

som ju vzhliadla na titulke , ked som sa išla prihlasovať.. sa prihlásim a nidze ništ ☹

8. nov 2012

úžasne to vyzerá....mnam

9. nov 2012

bolo to dobre?

9. nov 2012
mirfa
autor

@jansticka myslíš penovú? výborné 😀 ani sama som nečakala, že bude taká dobrá 🙂 ešte si nejedla? ak nemáš moc rada sladké, tak Ti asi chutiť nebude, lebo vážne je sladká 🙂

9. nov 2012

@mirfa nie nejedla som to este. preto sa pytam ake to je? aaaale ja zjem vsetko sladke 😀 . sak kolac ma byt sladky no nie? 🙂

9. nov 2012
mirfa
autor

@jansticka áno, jasné ja ju zbožňujem aj keď je veľmi sladká ale niektorí sú takí, že moc presladené nemusia, tak preto som sa pýtala 🙂 no musíš vyskúšať, podľa mňa to chutí lepšie ako tie pusinky čo sa dajú kúpiť v obchode, dokonca oveľa lepšie 🙂 a ešte Ti poradím, keď vyberieš tie pláty z rúry, nechaj ich úplne vychladnúť kým budeš s nimi chcieť manipulovať, lebo sú veľmi krehké kým sú horúce 🙂

9. nov 2012

@mirfa super. dikes 🙂

9. nov 2012

na taketo vytvory treba iste aj davku trpezlivosti 🙂 sikovnica

13. mar 2013

tak penovu som ešte nerobila,nedali by ste mi receptik....taky podrobnejši?

3. jún 2013
mirfa
autor

@juliakamenska podľa tohto robievam ja 🙂
Penová torta
10 bielkov +500 g kryštálového cukru šľaháme nad parou dobrých 10-15 min mixérom, potom pridáme ešte 300 g práškového cukru a šľaháme dovtedy kým sa kryštálový cukor úplne nerozpustí , pena musí byť pevná a lesklá

Plnka : 10 žĺtkov , 200g kryštálového cukru, 100 g Holandského kakaa, 100g čokolády na varenie, 3 dcl mlieka a 4 lyžice kopcom polohrubej múky uvaríme na hustú kašu. Kaša bude hrčavá ale nezľaknite sa krásne sa potom po vychladnutí vymieša s 500 g palmarinu.

Na papier na pečenie si nakresliť formu, dobre vymastiť cerou, nastriekať a sušiť v teplovzdušnej rúre na 80 stupňov 1 hod.- 1.20 hod.

3. jún 2013

BOLA FAMOOOOOOOOOOOZNA :P

3. jún 2013
mirfa
autor

@gia88 ďakujeeeeeem krásne 🙂 😀

3. jún 2013