19. jún 2018
531

🤗modré HYDRATAČNÉ zázraky 🤗od Yves Rocher

Peknú nedeľu prajem. Na úplnom začiatku by som chcela "vypichnúť" takú málo dôležitú pripomienku, že ešte som nikdy recenziu nepísala, takže zohľadnite to. 😊

Dostala som možnosť vyskúšať a testovať tento skvelý rad od Yves Rocher Hydra végétal.

V balíčku bolo 5 kozmetických produktov. Všetky tieto produkty sú v ekologickom balení čiže plnia ďalšie poslanie na svete, ako len skrášlenie žien. Tieto produkty sú zložené z kosmatcovníka, pre mňa totálne neznáma, ale dôležité je, že ju zvolili pre jeho schopnosť zachytiť vodu a udržať ju vo svojich listoch. Toto nové poznanie jasne ukazuje načo je tento rad určená, na aký typ pleti vhodná.

Takže rad Hydra végétal je, ako inak, vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť, je zameraný na hydratáciu pleti pre presnejšie vyjadrenie je uvedené, že pleť by po aplikácii produktu by mala byť až 48hod. hydratovaná.  Ako prvý zázrak hydratácie vám predstavím HYDRATAČNÉ PLEŤOVÉ MLIEKO 🤗

Toto mliečko by malo pleť nielen odlíčiť ale zároveň aj osviežiť.  To sa píše v popise, môj dojem = úplná pravda. Ďalej sa píše, že pleť by mala byť hydratovaná a pružná. Takže prvé moje odlíčenie týmto mliečkom ma prekvapilo, pretože pleť po nej bola skutočne čistá, krásne žiarivá, napnutá a hlavne som mala pocit osvieženia (upozornenie: toto slovo tu budete čítať viackrát 😂).

Na fotke mám môj bežný denný make-up, ktorý sa chystám odlíčiť. Vzhľadom na moje dosť výrazné hnedé kruhy pod očami si na pleť bežne dávam viac vrstiev makeupu a korektoru. Často mám problém s odličovaním, pretože mi to dlho trvá, pleť mám podráždenú, keďže musím buď dlhšie obťažovať odlič. tamponom alebo ju dráždim príliš silným pritlačaním ale tento... Juuuj úplná rýchlovka a hlavne bez podráždenia. Fotkou som vám zároveň predstavila ďalší produkt z balíčka.

HYDRATAČNÉ TONIKUM

Toto tonikum má zbavovať pleť posledných zvyškov nečistôt čiže aj zvyšky makeupu. Čo znova je pravda, naklamali 🙂 Po odlíčeni mliečkom si vždy pleť odlíčim micelárnou vodou alebo čo momentálne mám, pretože pleť nemám úplne čistú iba s jedným produktom, vždy mám niečo (minimálne jeden ďalší produkt) na "dočistenie", teraz som si týmto tonikom krásne pleť dočistila a zároveň znova hydratovala a osviežila. Týmto tonikom som si pleť každé ráno s tamponikom prešla a vyčistila pred ďalším nánosom mojej omietky 😄 čiže znova spokojná a milo prekvapená, že aj toto tonikum má dosť silnú odličovaciu schopnosť.

Ďalší za mňa naj naj naj produkt v balíčku je tento GÉLOVÝ PEELING 🤗

Peeling zbavuje odumreté bunky a zbavuje nečistôt. Za mňa úplne úžasná vec na vyčistenie a pripravenie pleti na makeup pre suchú pleť. Ak niektorá z vás má problém, že po nanesení make-upu sa jej na tvari vytvoria v niektorych oblastiach tváre šupinky toto je to, čo by ste mali vlastniť. Malo by sa to aplikovať len 2x do týždňa ale priznávam keď som stíhala, použila som male množstvo pred každým líčením.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Teraz vám predstavim ďalší zázrak a ním je  ČISTIACI GÉL.

Toto je hotový zázrak na osvieženie. Sú dni keď sedím doma na zadku a len varím, upratujem. Momentálne musím veľa oddychovať a na takéto dni gaučovej kultúry sa samozrejme nelíčim. Na tieto dni je vhodny tento gélik a v tomto teple úplne to ako ma osvieži a hydratuje je niečo úžasné. Úplne ma preberie a cítim sa veľmi dobre (čo sa týka pleti). Tento gélik je vlastne podľa popisu bunková voda kosmatcovníka. A môže sa aplikovať ráno- večer. Čiže super, veľmi veľmi chválim.

Posledný produkt je GÉLOVÝ HYDRATAČNÝ KRÉM

Tento krémik je na 48 hod hydratáciu, má veľmi dobrú konzistenciu a používala som ho večer po kompletnej očiste tváre. Je to denný aj nočný krém. Ak by som mala byť čo aj budem úprimná, tento krém mi moc nesadol. Pleť sa mi zdala akasi lepkavá. Použila som ho zopárkrát. Ale, keďže zvyknem líčiť žienky na svadby a pod., vyskúšala som ho ako podklad pod make-up na tie čo mali suchú pleť a choval sa veľmi slušne. Čiže možno len mne nesadol.

🏵️🌹🥀🥀🥀

Na záver zhrniem celý tento rad na hydratáciu ako veľmi kvalitný a veľmi precízne vytvorený. Ja mám už čo-to doma od tejto značky, nikdy ma nasklamalo nič a nebolo to ani teraz tak. Som velmi vďačná za možnosť testovania. Ďakujem, že ste ma vybrali.

A jednoznačne po spotrebovani týchto produktov tu sú adepti na ďalšiu kúpu 🏵️💮🏵️

#test_yvesrocher5 #recenzia

A ze prva recenia, pche😜Super ti to islo❤❤❤😘

17. jún 2018
autor

@foxylady13 jeej dakujem , no snazila som sa ☺️

autor

Mam tam kopec chýb ospravedlnujem sa ale pisat na mobile katastrofa😒

Skvelé 👍veľmi pekná recenzia

18. jún 2018

Ten čistiaci gél mam aj ja a je super.Mám v plane vyskušať aj to mlieko☺

18. jún 2018

Súhlasím do bodky s recenziou, na gélový krémik som sa najviac tešila, ale úprimne ma sklamal. Pleť mám po ňom lesklú a lepkavú, akoby sa mi nevedel vstrebať do pleti a ostal len na povrchu alebo také niečo, používam ho už len na noc. Ale ostatné produkty sú super 🙂 Mám doma aj hydratačnú masku z tejto rady a tá je taktiež super, dávam si ju 2-3x týždenne na líca, ktoré som mávala šupinaté a prešlo to. Mám však pocit že nie je vhodná pre ženy, ktoré majú rozšírené póry, pretože podľa mňa skôr hydratuje ako čistí.

19. jún 2018

Pre mna naj seria od ives rocher. Pouzivam micelarnu vodu a krem na tvar.

20. jún 2018

Začni písať komentár...