Kuriér nám doniesol balík, ktorý obsahoval 1 veľké balenie Nutrilonu, 6 malých pre mňa cestovných balení a 3 kupóny so zľavou 4€, ktorá sa dajú uplatniť v dm drogérii a vo vybraných lekárňach.
Kde by som začala? My sme velmi testovať nemuseli, keďže toto mliečko náš Max už pil cca mesiac, dovtedy bol plne kojený.
Neviem prečo, som sa rozhodla prave pre tento typ Nutrilonu. Dcéra mala klasický Nutrilon a neskôr ten na reflux. Zrejme mi udrel do očí napis "Podpora imunitného systému".
Max je dosť často chorý- tak som siahla po tomto a zatiaľ neľutujem.
A zrejme ani jemu nevadí, že mamkino mliečko už nie je 😂
My sme pred testovanim stihli vyskúšať Nutrilon HA a Nutrilon Alergy care, ktoré mali katastrofálnu chuť. Tento typ je už lepší, aj keď musím uznať, že obyčajný chutil oveľa lepšie.
Taktiež musím pochváliť aj krabičku. Super, že ma ten vrchnačik na taký "klik".
Mliečko sľubuje veľa, ja sa síce veľmi do toho nerozumiem, ale to, že obsahuje látky, ktoré napodobňuju materské mlieko a obsahuje vitamíny A, C a D, chápe každý. 😂😂
Snáď to je skutočne tak. 🤷♀️
Takže celkovo to hodnotím ako dobré mlieko. Nezapieklo nas, bezproblémovo to vypije, ale tak čo mu iné ostáva, že? 😂😂
Ako som aj hodila príspevkov o tom, že malé balenia oceňujem, a strhla sa kritika, že je to ďalší zbytočný odpad. Ja to aj tak naďalej beriem ako pozitívum.
Pre nás, čo stale niekam utekáme, je to +.
Takže recenziu končím a zároveň aj otváram ďalšie balenie.
ĎAKUJEM KONÍČKU, ŽE STE VYBRALI NÁS.
Začni písať komentár...