@lienkatrojbodkova Chodievame na Prievozskú do Punjabi Dhaba - aj si dávam Kadai Chicken a mal som nejaké nové placky naplnené cibuľkou a riadnou dávkou čili 🙂 Kolegyňa mala Vegetarian Korma a ďalší kolega si dal Vegeterian denný špeciál 🙂 Mimo záberu je Chicken Biriyani a Chicken Madras :D
vyzera to vsetko super 👍
u nás už radler akosi nefičí...radšej zlatý bažant 73...
Indická kuchyňa mňam.V Anglicku som ju navštívila vždy po výplate.Chickem Tikka Masala a garlic nan bread and rice.😝.Tak mi to chýba
Nabudúce skúste indickú reštauráciu Nivara na Palackého - indian food heaven 😋
@silvinka511 O nich som počul... Musím niekedy skočiť 🙂
@slenky Ja som týmito spokojný, akurát niekedy mám pocit, že niektoré jedlá sa mierne chuťovo menia podľa toho, kto je v kuchyni... Aj čašníci vravia, že keď varí šéf sú veci štipľavejšie 🙂 UK to samozrejme nie je, ale je to good enough 🙂 Lepšie ako rozrábanie hotových omáčok z Tesca, ak mám byť úprimný 🙂
@matus_bazant a pouzivaju naozajstny paneer syr? Lebo minule som bola v BA v jednej restike a objednala som saag paneer a donoesli tofu so spenatom 🤮
@rainbow82 tu do kazdej ciny drbnu vela kapusty a chut o nicom 🙈 esteze tu v MT zacali v jednom podniku varit thajske jedla, tie su fakt perfektne na ake som zvyknuta z Anglicka 😁 ale inac Thajske curry je uplne jednoduche ked mas tu curry pastu, naucila som sa to ked som vypomahala v thajskej restauracii vela rokov dozadu a biryani je na podiv tiez hracka, len musis mat vsetky koreniny 👌☺️
@cawes to som este nevidela, ale su tam aj cele koreniny? Lebo niektore pridavam vcelku, ako skorica, badian, atd
@sisaka no ved prave, lebo ani nevies ci su Indovia, alebo nejaki Afganci. A aj keby boli Indovia - nahradzat paneer syr tofu je neospravedlnitelne 🤬 a ten naan som uz vzdala a robim len ryzu.
My sem chodíme pravidelne (rozumej niekoľkokrát týždenne) na chicken tikka masala. Alebo špeciál menu 🙂 ja štipľavé rada, ale občas mi z úst šľahajú plamene 😀
Mnammm milujem stiplave 🙂 super to vyzera, co to bolo?