martiwa
    2. máj 2023    Čítané 194x

    Úplne nový podcast Matkovanie

    Milé jednomatky, viacmatky, takmermatky, nematky, ale aj muži, ktorí máte doma niektorú z vyššie uvedených kategórií partneriek. Prišiel čas, aby sme vám predstavili našu úplne novú podcastoknihu Matkovanie, na ktorej sme pracovali celých 9 mesiacov (aké symbolické 🙏😅). 

    Matkovanie je niečo ako verejné čítanie internetových konverzácií mierne deprimovaných, maximálne unavených, trochu premúdrelých, ale ŠŤASTNÝCH matiek. Cieľom podcastoknihy je vyvrátiť mylné presvedčenia a internetovú nerealitu, pretože v našej spoločnosti sa nešetrí nielen retušou, ale ani vykresľovaním matiek ako chodiacich reklám na vyupratovaný domov, módne trendy či psychickú harmóniu a pokoj. 

    Ukážeme vám nepredajnú a nemarketingovú stránku matkovania. 

    Všetkých 10 epizód 1. série MATKOVANIA s názvom VYSOKÁ ŠKOLA MATERSKÁ nájdete na streamovacích platformách, nezabudnite nás SLEDOVAŤ na FB a IG (@matkovanie), aby ste sa dozvedeli viac o jednotlivých epizódach (napr. Matkomóda, Bordelošialenstvo, Vzťahová tektonika, Metamorfózy výchovy a ďalšie). 

    Nezabúdajte na dve základné heslá:

    - Tento stav je iba momentálny a matkovanie je napriek všetkému najkrajším obdobím v živote ženy.

    - Každá správna matka (aj nematka, tatko a netatko) odporúčajú matkovanie minimálne ďalším dvom matkám, nematkám, tatkom aj netatkom. Preto o nás nezabudnite povedať. ❤️