vyzera super 🙂
a recept ? 🙂
@kristina1818 recept: 1hrncek polohrubej muky
2hrnceky hladkej muky
4plkrystal cukor
1klsoli
1vajce
42gdrozdie
1kus cukor vanilkovy
za hrst hrozienok
2cm,50g rozpustene maslo(ja som dala ramu)
1vajce na potretie
1hrncek vlazne mlieko
vsetko spolu vypracujeme na cesto,nechame vykysnut a potom si rozdelime na 8casti(budu 2kusy vianociek)
takze na jednu vianocku si z cesta pripravymi 4šulky(4kusy podlhovasteho cesta) a prekladame prve cez tretie,,a druhe cez štvrte ,,babovku potrieme zltkom a pecieme na 180stupnov asi 30minut,,,,,,
@majuskaaa jeej vdaka skusim 🙂
Iste bude aj dobrá, vyzerá chutne a robí chute...ešte aspoň vôňu si mala dať do fotoalbumu =o)