156 / 185
    OVOCNE JADIERKA. Výskum dokazuje, že sú jedným z najcennejších zdrojov vitamínu B17 - ten má vynikajúce účinky pri prevencii a liečbe rakoviny!!!!
    Komentár bol odstránený

    Veru tak – jadierka v ovocí sú najcennejším zdrojom vitamínu B17!!! Prevencia, ale aj samotná liečba onkologických ochorení je ním pozitívne ovplyvnená! Veˇmi dôležitý je ale aj fakt, že predávkovaním sa – si môžete spôsobiť skutočne smrť! Najviac by sme mali konzumovať 10-12 jadierok rozdelených do viacerých porcií.

    Týka sa to všetkých jadier v kôstkách – v marhuliach, broskyniach, slivkách, čerešniach, višniach….

    Využiť môžete zdroj aj z jabĺčka a hrušky – doprajte si jeden kus ovocia denne – vrátane jadierok. Môžete si urobiť chutný a výživný dezert napríklad tak, že rozmixujete celý kus vrátane jadierok.

    Bezpečným zdrojom vitamínu B17 sú maliny, jahody, černice, čučoriedky, báza, figy, čerešne, zrná obilnín, orechy……

    16. máj 2014