@kubova 6 lyžíc sušeného mlieka, 6 lyžíc práškového cukru - preosiaty, 1 lyžica maizény 1 lyžica bielka ako orech kúsok cery podľa potreby voda pridávať radšej po kvapkách a ak máš rada mandľová aróma a ja na poťah používam aj z cukríkov aj táto je potiahnutá zmesou s cukrýkov z lídla poťahuje sa ňou dobre len figúrky sa už nedajú tak dobre modelovať http://varecha.pravda.sk/recepty/marshmallow-fo... ale dávaj si ich topiť len po pár sekundách 10 a potom 10 bo ak je dlho tak sa ro zašne karamelizovať a robiť hrčky alebo ich môžeš rozpustiť nad parou a ešte jeden recept noo nemám vyskúšaný ale vyzerá dobre http://www.mimibazar.cz/recept.php?strana=9&id=...
Ďakujem veľmi pekne, odskúšam a keď sa mi podarí tak napíšem, dúfam, že sa podarí.
Majka poprosím recept na domáci marcipán, ak budeš mať čas. Ďakujem