Si prosim recept
@mata851
2 plechovky klasicke salko
1 puding
0,5 l mlieka
0,5 l wisky
Salko uvarime ponorene vo vode na miernom ohni 1a pol hodiny a nechame vychladnut. Skusala som karamelove salko ale nebolo to ono. Puding najlepsie od oetkera caffe latte ale moze byt aj mandlovy alebo vanilkovy uvarime v mlieku a nechame vychladnut pod foliou aby sa nespravila supka. Potom uz len vsetko spolu vyslahame a podla chuti pridame wisky alebo rum. Prelejeme do flias cez sitko ak by bola v pudingu hrudka a dame do chladnicky. Najlepsie chuti trochu odstaty na druhy den 🙂
dakujem, zaujímave s tým pudingom...😉
pudingom som ešte nerobila
super vyskúšam 🙂
koľko vyjde z tej dávky? mám doma malý rum na pečenie, teda tuzemák, dalo by sa nahradiť s tým wisky? pravdaže budem musieť pol dávky dať aj z ostatných surovýn 🙂
@jukov dokopy je toho cca 1,5 litra. Da sa robit aj polovicne mnozstvo, ja tak bezne robim z jedneho salka a puding zvyknem uvarit cely, od oka dam polku do likeru a zbytok zjem 🙂 Wisky tomu urobi taku chut ako Bailys ale mozes dat aj rum, pripadne skus v obchode kupit taku mini flasticku wisky a zbytok dolej podla chuti rum.
🙂 ďakujem
ako dlho môžme skladovať ?
Mňam🙂