1 / 1

    Domáca??

    14. jún 2017

    @kvetiiiinka ano nao, poctivááá 🙂 a rýchlo hotová 🙂

    14. jún 2017

    Juj super môžem poprosiť receptík 🙂

    14. jún 2017

    @majkasimko aj ja si poprosím recept 😉

    14. jún 2017

    aj ja poprosím🙂

    14. jún 2017
    14. jún 2017

    @majkasimko ďakujem 👍❤🍓

    14. jún 2017

    @majkasimko a ten cream cheese si prosím ťa, aký dávala?

    14. jún 2017

    @majkasimko aky syr pouzivas prosim, ja som tu na SK zatial ziaden vhodny nenasla

    14. jún 2017

    @svetkaadamko
    @kiska153 to je nieco ako mana-natierkove maslo bez prichute.

    14. jún 2017

    Ale ja by som kludne dala mascarpone alebo ricottu 🙂

    14. jún 2017

    @domak2 ďakujem, ja viem čo je to cream cheese, chcela som len vedieť, aké konkrétne dala autorka 😉 ale to mascarpone môže byť tiež fajn 🙂

    14. jún 2017

    @domak2 no ved práve raz som dala nátierkové, to bolo uplne hnusné... mascarpone zas neviem čo tomu dá tú pravú chuť

    14. jún 2017

    @svetkaadamko ja som použila cream cheese classic z kauflandu 🙂

    14. jún 2017

    @kiska153 ja som použila cream cheese classic z kauflandu 🙂 ale je aj philadelphia len ta je aj dost drahá .. alebo aj s mascarpone to bude určite vyborne alebo potom kombinácia mascarpone- tvaroh 🙂 ..

    14. jún 2017

    @kiska153 ja by som natierkove maslo nedavala .. to sa davalo kedysi ked sa u nas este crema cheese nedali zohnat 🙂 bud by som dala cream cheese alebo mascarpone alebo kombinaciu mascarpone-tvaroh 🙂

    14. jún 2017

    Mňam 😀

    15. jún 2017