Čaukoooo, od testovania dmBio produktov ubehol nejaký čas a ja som za ten čas zregenerovala svoje kosti po toľkom varení, skúšaní a fotení 🙂 Som rada jak blcha, že sa Vám moja recenzia páčila ... Pre mňa samú to bola veľká radosť a aj s odstupom pár dní Vám musím napísať, že vecičky od dmBio sú fakt peckové... 🙂
A nech Vás aj po testovačke občas trošku navnadím na tieto dmBio fajnotinky, tak tentoraz tu mám pre Vás suprovskú polievku .. fazuľová krémová s rozmarínom .. s použitím ryžovej smotany dmBio ..
Polievčička je jemná, suprovská a krásne vonia po rozmaríne .. ani by ste neverili ako sa hodí do tejto, trošku možno pre niektorých netradičnej, polievky ..
#test_dm9
Receptoooooš pre Vás!
Ingrediencie
- 300g fazule
- 1 mrkva
- 100g zeleru
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- zeleninový bio bujón
- voda
- rozmarín
- olivový olej
- soľ
- korenie
- kúsok masla a citrónovej šťavy
- ryžová smotana dmBio
Postup
- Fazuľu si namočíme deň dopredu. Ja som si ju namočila dva dni dopredu a deň vopred som si ju potom uvarila. V daný deň som už iba dorobila polievku. V každom prípade si fazuľu uvaríme do mäkka.
- Z vodu a bio zeleninového bujónu si uvarime v menšom hrnci vývar. (stačí krátko povariť)
- Všetku zeleninu si očístíme a nakrájame na malé kocky.
- Na olivovom oleji si opražíme cesnak a cibuľu.
- Pridáme mrkvu a zeler a chvíľku dusíme.
- Pridáme uvarenú fazuľu a zalejeme vývarom a doplníme vodou, aby voda bola nad zeleninou.
- Osolíme, okoreníme a pridáme rozmarín, ideálne čerstvý, ale ja som mala iba sušený.
- Varíme do zmäknutia zeleniny.
- Tyčovým mixérom polievku rozmixujeme, a ak je treba, ešte zriedime, aby nebola moc hustá.
- Pridáme kúsok masla, citrónovej šťavy a pridáme ryžovú smotanu dmBio. Necháme ešte kratučko prejsť varom a odstavíme z ohňa.
- Podávame s opečeným chlebíkom.