Inšpirácia tu: https://varecha.pravda.sk/recepty/fantasticka-c... -múku som použila celozrnnú špaldovú polohr. -cukru (prášk.trstinového) som dala menej -namiesto mascarpone som do plnky použila jemný tvaroh S cestom sa výborne pracovalo, perfektne sa prekrajovalo, nedrobilo sa, bolo jemné, nadýchané a vydržalo až do zjedenia ako čerstvé /v našom prípade 5dní, kým sme dojedli posledný kúsok torty/ ... Ozdoba na torte-na želanie oslávenca.
Inšpirácia tu:
https://varecha.pravda.sk/recepty/fantasticka-c...
-múku som použila celozrnnú špaldovú polohr.
-cukru (prášk.trstinového) som dala menej
-namiesto mascarpone som do plnky použila jemný tvaroh
S cestom sa výborne pracovalo, perfektne sa prekrajovalo, nedrobilo sa, bolo jemné, nadýchané a vydržalo až do zjedenia ako čerstvé /v našom prípade 5dní, kým sme dojedli posledný kúsok torty/
...
Ozdoba na torte-na želanie oslávenca.