Pôvodná inšpirácia z Fitshaker-a, tam vo verzii ako koláč, u nás tentokrát ako (nepečená) torta. ... SUROVINY: 500g nízkotučný tvaroh 250g riccota (ale lepšie dať 500g, tých 250g bolo na tortovú formu 26cm málo, ale keďže som nemala ďalšiu, dala som 100g gréckeho jogurtu) 6PL javorového sirupu (ale bolo to minimálne sladké, takže kto má rád sladké, treba pridať) 1 šálka uvarenej kávy 2 balíky celozrnných piškót POLEVA: 230g horkej vysokopercentej čokolády + 125g šľahačky
Pôvodná inšpirácia z Fitshaker-a,
tam vo verzii ako koláč, u nás tentokrát ako (nepečená) torta.
...
SUROVINY:
500g nízkotučný tvaroh
250g riccota (ale lepšie dať 500g, tých 250g bolo na tortovú formu 26cm málo, ale keďže som nemala ďalšiu, dala som 100g gréckeho jogurtu)
6PL javorového sirupu (ale bolo to minimálne sladké, takže kto má rád sladké, treba pridať)
1 šálka uvarenej kávy
2 balíky celozrnných piškót
POLEVA:
230g horkej vysokopercentej čokolády +
125g šľahačky