Hodnotenie torty: chuťovo bola skvelá, všetkým chutila, výborne sa s ňou pracovalo, ale nabudúce určite nepoužijem na osladenie Stéviu, ale radšej trstinový cukor, nakoľko stévia tomu dala miestami nahorklú príchuť (až pachuť)-najmä, keď mal človek v ústach len cesto, bez plnky.
Inšpirácia:
https://fitcult.refresher.sk/502/Krtkova-torta-...
...
moje navýšenie na tortu s priemerom 26cm (o 1,3násobok)
CESTO:
6ks vajíčok
90g (2bal.) prášku čokoládového pudingu
40g vanilk.proteínu
25g práškového kakaa
3/4 bal. prášku do pečiva
stévia podľa chuti (dala som odhadom asi 1/2-1KL)
PLNKA:
300g jemného Pilos tvarohu (vo vedierku)
300g ricotty
4,5ks banánov
56g (6PL) medu
...
Hodnotenie torty:
chuťovo bola skvelá, všetkým chutila, výborne sa s ňou pracovalo,
ale nabudúce určite nepoužijem na osladenie Stéviu, ale radšej trstinový cukor,
nakoľko stévia tomu dala miestami nahorklú príchuť (až pachuť)-najmä, keď mal človek v ústach len cesto, bez plnky.