júl 2017
Sušienkový korpus - namrvíme balíček BEBE keksov a zalejeme 100g roztopeného masla, premiešame a hmotou vystelieme formu (s alobalom ideálne)
Gaštanová vrstva - 2 balenia gaštanového pyré som rozmiešala s trochou roztopeného masla, tak od oka, možno necelých 100g a navrstvíme na korpus
"Stracciatella vrstva" - 2 kelímky nátierkového masla (smotanové bez príchute) som osladila práškovým cukrom, cvrkla mandľovú arómu, a primiešala nasekanú horkú čokoládu (asi tretinu), a navrstvila
Poleva - 140ml šlahačkovej smotany + 1 horká čokoláda - roztopiť nad parou, vyliať na tortu, popr. posypať orechami
famózna nepečená stracciatelovo-gaštanová torta:
https://www.modrykonik.sk/group/8057/nepecene-t...