450g hladká múka celozrnná, špaldová3/4 bal. PDP4,5bal. pudingového prášku (dala som malinový, vanilkový, kakaový)90g trstinový cukor práškový375g zmäknuté 82% maslo2ks vajce
+ríbezľový džem/cesto nechať odstáť v chladničke aspoň dve hodiny, ideálne cez noc; po vytiahnutí nechať chvíľu zmäknúť a následne s ním pracovať/
450g hladká múka celozrnná, špaldová
3/4 bal. PDP
4,5bal. pudingového prášku (dala som malinový, vanilkový, kakaový)
90g trstinový cukor práškový
375g zmäknuté 82% maslo
2ks vajce
+ríbezľový džem
/cesto nechať odstáť v chladničke aspoň dve hodiny, ideálne cez noc; po vytiahnutí nechať chvíľu zmäknúť a následne s ním pracovať/