v CESTE zmenila nasledovné: 4 vajcia 1 hrnček kryštálového cukru za 1/2 hrnčeka trstinového cukru 1 vanilkový cukor za trstinový vanilkový cukor 1 hrnček mlieka 1/2 hrnčeka oleja za 1/4(a trochu) hrnčeka kokosového oleja 2 hrnčeky polohrubej múky za celozrnnú polohrubú špaldovú múku 2 KL prášku do pečiva za bezfosfátový PDP 3 PL kakaa
Plnka: 500 ml mlieka 2 ks kokosového pudingu 150 g masla 1 kysla pochúťková smotana 150 g práškového cukru (cukor si regulujte podľa svojej chuti)-namiesto klasického cukru som dala 130g kokosového cukru, čím získal celý rez karamelovú chuť a kokosová ustúpila do úzadia (nie úplne), ak chce niekto zachovať kokosovú chuť, tak treba použiť trstinový práškový cukor 😉
Inšpiráciu som našla tu:
https://urobsisam.zoznam.sk/recepty/kokosovy-za...
ale kompletne som ho "refreshla" na zdravšiu verziu tým, že som:
v CESTE zmenila nasledovné:
4 vajcia
1 hrnček kryštálového cukru za 1/2 hrnčeka trstinového cukru
1 vanilkový cukor za trstinový vanilkový cukor
1 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja za 1/4(a trochu) hrnčeka kokosového oleja
2 hrnčeky polohrubej múky za celozrnnú polohrubú špaldovú múku
2 KL prášku do pečiva za bezfosfátový PDP
3 PL kakaa
Plnka:
500 ml mlieka
2 ks kokosového pudingu
150 g masla
1 kysla pochúťková smotana
150 g práškového cukru (cukor si regulujte podľa svojej chuti)-namiesto klasického cukru som dala 130g kokosového cukru, čím získal celý rez karamelovú chuť a kokosová ustúpila do úzadia (nie úplne), ak chce niekto zachovať kokosovú chuť, tak treba použiť trstinový práškový cukor 😉