INGREDIENCIE na cesto: 175 g ovsenej múky 75 g kokosovej múky 75 odmerka vanilkového proteínu 90 g javorového sirupu 100 g kokosového oleja/masla
na krém: 2 balenia pudingu (Horká čokoláda, ale nabudúce skúsime aj iné príchute) 500 g polotučného jemného tvarohu 500 ml vody 500 ml mlieka trstinový cukor 5 g agaru
POSTUP Múky zmiešame s proteínom. Prilejeme javorový sirup, rozpustené maslo/olej a dôkladne zmiešame. Zmes vtlačíme na dno plechu (37×25 cm). Korpus pečieme približne 10 minút pri 180°C. Zatiaľ si v mixéri rozmiešame pudingový prášok s cukrom, mliekom, vodou a agarom. Rozmiešaný puding za stáleho miešania uvaríme do zhustnutia. Hneď po uvarení doňho pomaly a po častiach vmiešame tvaroh. Krém nalejeme na korpus a necháme poriadne stuhnúť v chladničke, aspoň pár hodín.
Inšpirácia na tento famózny, chutný, jemný a dolu chrumkavý zákusok tu:
https://fitclan.sk/recepty/pudingovy-kolacik-s-...
INGREDIENCIE
na cesto:
175 g ovsenej múky
75 g kokosovej múky
75 odmerka vanilkového proteínu
90 g javorového sirupu
100 g kokosového oleja/masla
na krém:
2 balenia pudingu (Horká čokoláda, ale nabudúce skúsime aj iné príchute)
500 g polotučného jemného tvarohu
500 ml vody
500 ml mlieka
trstinový cukor
5 g agaru
POSTUP
Múky zmiešame s proteínom. Prilejeme javorový sirup, rozpustené maslo/olej a dôkladne zmiešame. Zmes vtlačíme na dno plechu (37×25 cm). Korpus pečieme približne 10 minút pri 180°C. Zatiaľ si v mixéri rozmiešame pudingový prášok s cukrom, mliekom, vodou a agarom. Rozmiešaný puding za stáleho miešania uvaríme do zhustnutia. Hneď po uvarení doňho pomaly a po častiach vmiešame tvaroh. Krém nalejeme na korpus a necháme poriadne stuhnúť v chladničke, aspoň pár hodín.