Inšpirácia a postup tu: https://fitshaker.sk/excelentna-makova-babovka-... tentokrát pomerne presne dodržaný a dostatočne objemný aj na veľkú formu a veľkú rodinu 🙂. S megachuťovým zážitkom a ťažkosťou prestať "chutnať" 😀. ... Ja som si pre ľahšie použitie v budúcnosti dané množstvá "previedla" a prevážila na gramy, takže:
Trstinový cukor 180g Nemletý mak 100g Celozrnná polohrubá špaldová múka 380g PDP s vínnym kameňom 1bal. Vajíčka 2ks Mlieko 375ml Kokosový olej (nemám makový, ale pre opakovanie tejto dobroty zoženiem!) 180ml
Postup: megajednoduchý! Všetky suché suroviny zmiešať s mokrými, vymixovať a dať piecť na 180-200°C (v našej "chladnej" rúre) na 50min.
Inšpirácia a postup tu:
https://fitshaker.sk/excelentna-makova-babovka-...
tentokrát pomerne presne dodržaný a dostatočne objemný aj na veľkú formu a veľkú rodinu 🙂.
S megachuťovým zážitkom a ťažkosťou prestať "chutnať" 😀.
...
Ja som si pre ľahšie použitie v budúcnosti dané množstvá "previedla" a prevážila na gramy,
takže:
Trstinový cukor 180g
Nemletý mak 100g
Celozrnná polohrubá špaldová múka 380g
PDP s vínnym kameňom 1bal.
Vajíčka 2ks
Mlieko 375ml
Kokosový olej (nemám makový, ale pre opakovanie tejto dobroty zoženiem!) 180ml
Postup:
megajednoduchý!
Všetky suché suroviny zmiešať s mokrými, vymixovať a dať piecť na 180-200°C (v našej "chladnej" rúre) na 50min.