akurát ja som nahradila BZL múku celozrnnou polohrubou špaldovou a pridala som citrónový trstinový cukor, ktorý tomu dodal ten správny šmrnc! chalani sa zalizovali, bola fakt chutná, konzistentne bola skôr mokrá, nie piškótová, ale chuti to neprekážalo 🙂 Nabudúce jej bude lepšie v menšej forme, alebo aj ako korpus na chutnú tortičku 😉
inšpirácia tu:
https://fitshaker.sk/bezlepkova-tvarohova-babov...
akurát ja som nahradila BZL múku celozrnnou polohrubou špaldovou
a pridala som citrónový trstinový cukor, ktorý tomu dodal ten správny šmrnc!
chalani sa zalizovali, bola fakt chutná,
konzistentne bola skôr mokrá, nie piškótová, ale chuti to neprekážalo 🙂
Nabudúce jej bude lepšie v menšej forme,
alebo aj ako korpus na chutnú tortičku 😉