1. vrstva: 360g zrelého manga (2ks) 10g medu 3ČL cha semienok zmixovať, naliať do pohárov a nechať stuhnúť do ďalšieho dňa
2. vrstva: 250g Mascarpone Lovilio 150g Riccota 3PL medu 90g horká čokoláda 74%-rozpustiť a primiešať ku krému
3. vrstva: 1plechovka kokosového mlieka Light (Freshona, Lidl)-odobrať z nej len tuhú zložku a s trstinovým cukrom (množstvo podľa chuti) vymixovať na šľahačku
Na záver na sucho opražiť (za hrsť) mandle plátky a nasypať navrch. Kto chce, môže poliať zbytkom čokolády (10g).
1. vrstva:
360g zrelého manga (2ks)
10g medu
3ČL cha semienok
zmixovať, naliať do pohárov a nechať stuhnúť do ďalšieho dňa
2. vrstva:
250g Mascarpone Lovilio
150g Riccota
3PL medu
90g horká čokoláda 74%-rozpustiť a primiešať ku krému
3. vrstva:
1plechovka kokosového mlieka Light (Freshona, Lidl)-odobrať z nej len tuhú zložku
a s trstinovým cukrom (množstvo podľa chuti) vymixovať na šľahačku
Na záver na sucho opražiť (za hrsť) mandle plátky a nasypať navrch. Kto chce, môže poliať zbytkom čokolády (10g).
Vyšli 4ks 180ml pohárov.