223 / 278
    Mangopohár s mascarpone krémom a kokosovou šľahačkou.

    1. vrstva:
    360g zrelého manga (2ks)
    10g medu
    3ČL cha semienok
    zmixovať, naliať do pohárov a nechať stuhnúť do ďalšieho dňa

    2. vrstva:
    250g Mascarpone Lovilio
    150g Riccota
    3PL medu
    90g horká čokoláda 74%-rozpustiť a primiešať ku krému

    3. vrstva:
    1plechovka kokosového mlieka Light (Freshona, Lidl)-odobrať z nej len tuhú zložku
    a s trstinovým cukrom (množstvo podľa chuti) vymixovať na šľahačku

    Na záver na sucho opražiť (za hrsť) mandle plátky a nasypať navrch. Kto chce, môže poliať zbytkom čokolády (10g).

    Vyšli 4ks 180ml pohárov.

    4. feb 2019