Výborná pochúťka pre každého, kto miluje cukrom preplnenú MARGOTčokoládu, ale v tomto prípade bez pridaného cukru, len so sladkým ďatlovo-hrozienkovým základom. Je to skutočne výborné, ale nabudúce zvolím verziu v guľkách-namiesto plošného prevedenia urobím guličky v košíčkoch, myslím, že sa s tým bude lepšie manipulovať, lebo takto je to pomerne jemné (možno som pridala viac vody), pôvodný recept a inšpirácia tu: https://www.modrykonik.sk/blog/adkat13/album/de...
akurát som štandardne pridala surovín, aby bolo väčšie množstvo: 150g ďatlí 150g hrozienok 100g arašidového masla (gymbeam) 60g kokosovej múky 100g ovsenej múky 90g kokosu štipku soli 3PL rumovej arómy + 80g čokolády (80%)+1PL kokosového oleja=na polevu
Výborná pochúťka pre každého, kto miluje cukrom preplnenú MARGOTčokoládu,
ale v tomto prípade bez pridaného cukru, len so sladkým ďatlovo-hrozienkovým základom.
Je to skutočne výborné, ale nabudúce zvolím verziu v guľkách-namiesto plošného prevedenia urobím guličky v košíčkoch, myslím, že sa s tým bude lepšie manipulovať, lebo takto je to pomerne jemné (možno som pridala viac vody),
pôvodný recept a inšpirácia tu:
https://www.modrykonik.sk/blog/adkat13/album/de...
akurát som štandardne pridala surovín, aby bolo väčšie množstvo:
150g ďatlí
150g hrozienok
100g arašidového masla (gymbeam)
60g kokosovej múky
100g ovsenej múky
90g kokosu
štipku soli
3PL rumovej arómy
+
80g čokolády (80%)+1PL kokosového oleja=na polevu