POSTUP: Zmiešať tvaroh s olejom, postupne primiešavať múku, rukou spracovať jemné vláčne cesto, vyvaľkať na 4mm hrubý plát, posypať cukrom, vykrojiť (6-7cm) koliečka, ktoré zložíme na polovicu (cukrom dovnútra) a ešte raz na polovicu, poukladať na plech, ešte posypať trošičkou cukru a dať piecť do 190-200°C rúry na cca 20-30min al. do zlatova.
Taký môj "pokus" 😉
ale veľmi chutný pokus len z troch surovín+cukor na obalenie.
SUROVINY:
500g nízkotučného jemného tvarohu
125g kokosového oleja
180g celozrnnej hladkej špaldovej múky
+
trstinový cukor na obalenie (odhadom asi 50g)
POSTUP:
Zmiešať tvaroh s olejom, postupne primiešavať múku,
rukou spracovať jemné vláčne cesto, vyvaľkať na 4mm hrubý plát,
posypať cukrom, vykrojiť (6-7cm) koliečka, ktoré zložíme na polovicu (cukrom dovnútra)
a ešte raz na polovicu,
poukladať na plech, ešte posypať trošičkou cukru a dať piecť do 190-200°C rúry
na cca 20-30min al. do zlatova.