inšpirácia od adka3 tu na koníku:
400g smotanového jogurtu z Lidla400g smotanyštipka soli (alebo čohokoľvek, čo má kto rád)
zmiešať a nechať na sitku s plienkou prekvapkať (odkvapkať),prvých 12h pri izbovej teplote a následne 8-12h v chladničke.Mňam!👏👍
pardon, od @adkat13
zaujimave
@norikk a dokonca aj niesmierne chutné 😉chválili aj moji "pubiši", keď si ju ráno dávali na chlieb,a to oni skritizujú všetko 😀, aj to, čo sa nedá 😅
a teraz ju idem dať ako krém na koláčik 😉len ho ešte musím teraz dať piecť 😀
Já z těchto domácích sýrů dělám i cheesecaky. 😉
Poznam robim a uz som postupila aj k syrokremu so syridlom 🙂
inšpirácia od adka3 tu na koníku:
400g smotanového jogurtu z Lidla
400g smotany
štipka soli (alebo čohokoľvek, čo má kto rád)
zmiešať a nechať na sitku s plienkou prekvapkať (odkvapkať),
prvých 12h pri izbovej teplote a následne 8-12h v chladničke.
Mňam!👏👍