Spojila som dva rôzne recepty z knihy Fitreceptov a vznikla z toho výborná pochúťka, nie však v tortovom prevedení ale ako chutný, osviežujúci rez. Pečený na plechu s rozmermi 37*25cm (čiže s navýšením cca x2násobok množstva). Spodok rezu bol podľa receptu Banánovo-kokosového koláča a vrch z Jogurtového cheesecaku (v nepečenej modifikácii).
PLNKA: použila som "zbytky" mliečnych výrobkov, ktoré mi ostali z pečenia 2 tôrt, ak by som ich nemala, použila by som len biely grécky Milko jogurt (cca 1kg). 200g bieleho Pilos jogurtu 190g jemného Pilos tvarohu (vo vedierku) 260g riccoty 420g gréckeho bieleho jogurtu 3PL vanilkovej arómy 6-7PL medu
POLEVA: 1bal. (odkvapkaného) bobuľovitého ovocia z Lidla (asi 700g) Číra želatina na torty. ...
Zákusok bol jemný, nadýchaný (aj spodok), chuťovo vyvážený, osviežujúci a veľmi chutný.
Spojila som dva rôzne recepty z knihy Fitreceptov a vznikla z toho výborná pochúťka, nie však v tortovom prevedení ale ako chutný, osviežujúci rez.
Pečený na plechu s rozmermi 37*25cm (čiže s navýšením cca x2násobok množstva).
Spodok rezu bol podľa receptu Banánovo-kokosového koláča a vrch z Jogurtového cheesecaku (v nepečenej modifikácii).
KORPUS:
6ks banánov
7ks vajec
100g (10PL) kokosu
265g (10PL)
bieleho Pilos jogurtu
1/2bal PDP
PLNKA:
použila som "zbytky" mliečnych výrobkov, ktoré mi ostali z pečenia 2 tôrt,
ak by som ich nemala, použila by som len biely grécky Milko jogurt (cca 1kg).
200g bieleho Pilos jogurtu
190g jemného Pilos tvarohu (vo vedierku)
260g riccoty
420g gréckeho bieleho jogurtu
3PL vanilkovej arómy
6-7PL medu
POLEVA:
1bal. (odkvapkaného) bobuľovitého ovocia z Lidla (asi 700g)
Číra želatina na torty.
...
Zákusok bol jemný, nadýchaný (aj spodok), chuťovo vyvážený, osviežujúci a veľmi chutný.