Pasírované rajčiny, olivový olej, cesnak, cibuľka, bazalka, tvrdý syr, soľ, hnedý cukor Na olivovom oleji si opražíme na drobunko nakrájanú cibuľku aj cesnak. Pridáme rajčiny /min.500g/, tie na fotke kupujem v Bille, sú výborné, premiešame, pridáme cca vodu tak,aby to nebolo ani riedke ani husté, povaríme, vsypeme trošku soli, cca 4 kocky hnedého cukru a sušenú bazalku. Varíme 5min a máme hotovo.Na tanieri nastrúhame do polievky syr. Túto máme veľmi radi, treba si ju ochutiť podľa seba, ak máte radi sladšiu, tak pridať cukor a naopak ...
Pasírované rajčiny, olivový olej, cesnak, cibuľka, bazalka, tvrdý syr, soľ, hnedý cukor
Na olivovom oleji si opražíme na drobunko nakrájanú cibuľku aj cesnak. Pridáme rajčiny /min.500g/, tie na fotke kupujem v Bille, sú výborné, premiešame, pridáme cca vodu tak,aby to nebolo ani riedke ani husté, povaríme, vsypeme trošku soli, cca 4 kocky hnedého cukru a sušenú bazalku. Varíme 5min a máme hotovo.Na tanieri nastrúhame do polievky syr. Túto máme veľmi radi, treba si ju ochutiť podľa seba, ak máte radi sladšiu, tak pridať cukor a naopak ...