@chanel5
RECEPT:
1/2 hlávky bielej kapusty /asi 400g/, paradajkový pretlak /asi dve malé balenia/, olej, voda, hladká múka, Masox, rasca, mleté čierne korenie, soľ, asi 2 PL cukru a 2PL octu...
Kapustu nakrájame na tenké rezance, potom ju vsypeme do hrnca na rozohriaty olej, posypeme rascou a mletým čiernym korením, chvíľu orestujeme, zasypeme múkou, popražíme, a následne do 2/3 zalejeme vodou, vhodíme Masox a varíme do polomäkka. Potom vmiešame pretlak, dochutíme soľou, cukrom a octom a doplníme vodou a varíme do mäkka...Podávame s čerstvým chlebom alebo pečivom.
@m.a.r.t.i.n.a tak martinka dnes budeme mat toto 🙂 podla receptiku... dakujem za potvrdenie priatelstva tvoje receptiky budu poruke
pls recept, dakujem🙂