RECEPT: krkovička alebo kuracie prsia, cesnak, cibuľa, gulášové korenie, rajčinový pretlak, sladká kukurička v konzerve Na oleji necháme zosklovatieť cibuľku, pridáme na malé kocky nakrájané masko. Keď sa zatiahne posypeme ho gulášovým korením, soľou, MČK, primiešame prelisovaný cesnak, trošku rajčinového pretlaku, trošku vody a dusíme, kým nie je masko úplne makké. Podľa potreby dolievame vodu, sťava nesmie byť moc hustá, tak akurát. Nakoniec pridáme kukuricu aj s troškou nálevu, necháme minútku povariť, podľa chuti dochutíme a je hotovo
RECEPT: krkovička alebo kuracie prsia, cesnak, cibuľa, gulášové korenie, rajčinový pretlak, sladká kukurička v konzerve
Na oleji necháme zosklovatieť cibuľku, pridáme na malé kocky nakrájané masko. Keď sa zatiahne posypeme ho gulášovým korením, soľou, MČK, primiešame prelisovaný cesnak, trošku rajčinového pretlaku, trošku vody a dusíme, kým nie je masko úplne makké. Podľa potreby dolievame vodu, sťava nesmie byť moc hustá, tak akurát. Nakoniec pridáme kukuricu aj s troškou nálevu, necháme minútku povariť, podľa chuti dochutíme a je hotovo