RECEPT: kuriatka ( nie živé ), tagliatelle alebo iné cestoviny, maslo, cibuľa, cesnak, MČK, soľ, tavený syr, biele víno (nemusí byť ) Na masle opražíme cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme kuriatka a na prudšom plameni restujeme. hríby pustia vody, ktorú necháme odpariť. Osolíme, okoreníme a pred koncom, keď sú makké pridáme trochu bambína alebo iného taveného syru. Po odstavení primiešame prelisovaný cesnak. Sú výborné .)
RECEPT:
kuriatka ( nie živé ), tagliatelle alebo iné cestoviny, maslo, cibuľa, cesnak, MČK, soľ, tavený syr, biele víno (nemusí byť )
Na masle opražíme cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme kuriatka a na prudšom plameni restujeme. hríby pustia vody, ktorú necháme odpariť. Osolíme, okoreníme a pred koncom, keď sú makké pridáme trochu bambína alebo iného taveného syru. Po odstavení primiešame prelisovaný cesnak. Sú výborné .)