RECEPT: Stredne veľký karfiol uvariť v slanej vode. 1 väčšiu cibuľu pokrájať na drobno, 1 malá tatarka, 2 kyslé pochúťkové smotany, ,1 hrudkový tvaroh /najlepší je pilos 250 g/, 5 uvarených vajec, vegeta podľa chuti, alebo korenie, soľ. Uvarený (nie rozvarený karfiol) pokrájame na malé kúsky, pridáme všetky ingrediencie a premiešame. Dáme do ľadničky odležať, je vynikajúci.
RECEPT:
Stredne veľký karfiol uvariť v slanej vode.
1 väčšiu cibuľu pokrájať na drobno, 1 malá tatarka, 2 kyslé pochúťkové smotany, ,1 hrudkový tvaroh /najlepší je pilos 250 g/, 5 uvarených vajec, vegeta podľa chuti, alebo korenie, soľ.
Uvarený (nie rozvarený karfiol) pokrájame na malé kúsky, pridáme všetky ingrediencie a premiešame. Dáme do ľadničky odležať, je vynikajúci.