RECEPT:
Ryba, A veľká cibuľa, 1 veľká biela paprika, 6 cherry rajčiniek, petržlenová vňatka - kôpka, šťava z citróna, drtený kmín, tymián, estragón ( nemusí byť ), maslo, soľ, č.korenie, pór
Rybu umyjeme, osušíme, celú aj vo vnútri osolíme a pokvapkáme citrónom. Do zapekacej misy dáme rozpustené maslo, na to poukladáme na krúžky nakrájanú cibuľu a papriku, na polovičky cherry, pridáme nasekanú petr.vňatku a na to všetko rybu a posypeme kmínom, MČK, tymiánom, estragónom. Zhora to ešte všetko posypeme na kolečka pokrájaným pórom. Podlejeme troškou vody a dáme picť do vyhriatej trúby. Tá šťava je strašne dobrá Ideálna je k tomu zemiaková kaša
Tento recept som určite nerobila posledný krát, je to veľmi dobrý spôsob úpravy rybky, všetko to pustí dosť šťavy, ktorá je výborná a keď je k tomu zemiaková kaša....mňam.