Dlho som nič nepridávala, takže to naprávam a podelím sa o ľahký receptík, ktorý som si dneska vymyslela. RECEPT: čerstvé filety z lososa /s kožou/, cherry rajčinky, cuketa, listový špenát mrazený, cesnak, čerstvé mleté korenie, citr.šťava, soľ, olivový olej Lososa osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a olivovým olejom a "ogrilujeme" na grilovacej panvici. Na druhej panvičke si dáme na troške vody podusiť špenát, prodáme prelisovaný cesnak, soľ a trošku korenia. K rybke na panvičku po chvíli prodáme rajčiny a cuketu.
Dlho som nič nepridávala, takže to naprávam a podelím sa o ľahký receptík, ktorý som si dneska vymyslela.
RECEPT:
čerstvé filety z lososa /s kožou/, cherry rajčinky, cuketa, listový špenát mrazený, cesnak, čerstvé mleté korenie, citr.šťava, soľ, olivový olej
Lososa osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a olivovým olejom a "ogrilujeme" na grilovacej panvici. Na druhej panvičke si dáme na troške vody podusiť špenát, prodáme prelisovaný cesnak, soľ a trošku korenia. K rybke na panvičku po chvíli prodáme rajčiny a cuketu.