RECEPT: zrelé avokádo, bambíno, cesnak, soľ, čerstvé mleté korenie Makké avokádo olúpeme, vyberieme kôstku a dužinu pokrájame na malé kúsky. Dáme do nádoby, v ktorej budeme nátierku "šlahať", /ja som robila ručným sekáčikom na mletie orechov a ľadu/, pridáme roztlačený cesnak 2strúčiky, trošku bambína /aby sme neprekryli chuť avokáda/, soľ, korenie a rozmixujeme. Mala som v ladničke údeného lososa, tak som ho k tomu použila.
RECEPT:
zrelé avokádo, bambíno, cesnak, soľ, čerstvé mleté korenie
Makké avokádo olúpeme, vyberieme kôstku a dužinu pokrájame na malé kúsky. Dáme do nádoby, v ktorej budeme nátierku "šlahať", /ja som robila ručným sekáčikom na mletie orechov a ľadu/, pridáme roztlačený cesnak 2strúčiky, trošku bambína /aby sme neprekryli chuť avokáda/, soľ, korenie a rozmixujeme. Mala som v ladničke údeného lososa, tak som ho k tomu použila.