RECEPT: ďatle, parmazán, prerastená slaninka na tenučké plátky /najlepšie sú v Lidli/, špáratká Ďatle vykôstkujeme, dovnútra vložíme kúsok parmazánu a celú ďatlu obalíme plátkom slaninky. Prepichneme špáratkom a dáme zapiecť do trúby, kým slaninka nebude chrumkavá. Výborné ako predjedlo. Namiesto ďatle môžte použiť aj sušenú slivku
RECEPT: ďatle, parmazán, prerastená slaninka na tenučké plátky /najlepšie sú v Lidli/, špáratká
Ďatle vykôstkujeme, dovnútra vložíme kúsok parmazánu a celú ďatlu obalíme plátkom slaninky. Prepichneme špáratkom a dáme zapiecť do trúby, kým slaninka nebude chrumkavá. Výborné ako predjedlo. Namiesto ďatle môžte použiť aj sušenú slivku