RECEPT:kuracie alebo bravčové masko, čerstvé žampióny, mrazená zeleninka /mrkva, kukurica,hrášok/, červená cibuľa, hríbový bujón, solčanka, gril.korenie, soľ, tavený syrNa oleji si opražíme cibuľu nakrájanú na štvrtinky, pridáme na malé kocky nakrájané masko, posypeme gril.korením, rozdrvíme polku hríbového bujónu, pridáme žampióny na štvrtinky, mrazenú zeleninku, zakryjeme a dusíme kým neni masko makké. Pridáme tavený syr, necháme roztopiť, dosolíme, dokoreníme podľa chuti a podávame s ryžou
,,,keď túto maskovú masu zmiešate s ryžou dokopy, máte výborné rizoto 🙂
RECEPT:
kuracie alebo bravčové masko, čerstvé žampióny, mrazená zeleninka /mrkva, kukurica,hrášok/, červená cibuľa, hríbový bujón, solčanka, gril.korenie, soľ, tavený syr
Na oleji si opražíme cibuľu nakrájanú na štvrtinky, pridáme na malé kocky nakrájané masko, posypeme gril.korením, rozdrvíme polku hríbového bujónu, pridáme žampióny na štvrtinky, mrazenú zeleninku, zakryjeme a dusíme kým neni masko makké. Pridáme tavený syr, necháme roztopiť, dosolíme, dokoreníme podľa chuti a podávame s ryžou