tak toto vyzera perfektne - myslis, ze by som to mohla dat 16-mesacnemu krpcovi, keby som mu povyberala tie sampinony?
@brnka Myslím že ano, nič také tam nie je, čo by nemohol. Kludne to môže s cestovinkou, alebo s kuracím maskom
@m.a.r.t.i.n.a , mne sa prave paci presne tato kombinacia, starsi je v pohode a "vyvar" zo sampinonov bude snad aj pre mladsieho v poriadku (dufam, ze si niekto nemysli, ze som krkavcia matka)
@brnka Prečo? 🙂
tak tu nikdy nevies, ako kto zareaguje, ze takemu malemu chcem dat zjest nieco taketo 🙂
Túto papku mám strašne rada 🙂
RECEPT:
čerstvé žampióny, šlahačková smotana, tavený syr, cibuľa, soľ, biele korenie /MČK/, soľčanka, hubový bujón, zemiakové gnocchi
Na masle opečieme cibuľku nakrájanú na polmesiačiky, pridáme žampióny, podlejeme troškou vody, rozdrvíme štvrťku hríbového bujónu a povaríme. Potom tam primiešame tavený syr, necháme rozpustiť, zalejeme smotanou, dosolíme, ovegetíme, okoreníme a necháme prejsť varom. Na hotové môžme posypať strúhaný parmazán