RECEPT: Kuracie trupy, krídla..., mrkva, petržlen, zeler, cibuľa, pór, cesnak, čerstvé žampióny, soľ, čierne celé korenie, nové korenie, bobkový list, slíže Do studenej vody vložíme umyté trupy, chrbty a pod., zakryjeme a na pomalom plameni privedieme k varu. Potom pridáme v celku všetkú zeleninu, koreniny a varíme odokryté kým nie je všetko makké. Zeleninu a maso vyberieme, zeleninu nakrájame, maso oberieme, vývar dosolíme, dochutíme, kto dal menej masa môže pridať kurací bujón a všetko hodíme naspať do polievky. nasekáme petr.vňať a servírujeme s tenkými slížami, ktoré som ja zabudla odfotiť 🙂
RECEPT:
Kuracie trupy, krídla..., mrkva, petržlen, zeler, cibuľa, pór, cesnak, čerstvé žampióny, soľ, čierne celé korenie, nové korenie, bobkový list, slíže
Do studenej vody vložíme umyté trupy, chrbty a pod., zakryjeme a na pomalom plameni privedieme k varu. Potom pridáme v celku všetkú zeleninu, koreniny a varíme odokryté kým nie je všetko makké. Zeleninu a maso vyberieme, zeleninu nakrájame, maso oberieme, vývar dosolíme, dochutíme, kto dal menej masa môže pridať kurací bujón a všetko hodíme naspať do polievky. nasekáme petr.vňať a servírujeme s tenkými slížami, ktoré som ja zabudla odfotiť 🙂