RECEPT: 500g kuracie prsíčka, konzerva ananásu, zeler, biely hustý jogurt, majonéza light, soľ, čierne korenie, grilovacie korenie Uvaríme si na malé kocečky nakrájaný zeler. Prsia umyjeme a tiež nakrájame na malé kocky a osmáhneme ich s grilovacím korením na olivovom oleji. Zmiešame jogurt cca 300g a majonézu /nie tatarku/ asi 200g, osolíme, okoreníme a prisypeme opečené masko, uvarený zeler, ten musí byť úplne makkučký /nedávať ho moc/ a na malé kúsky ananás. necháme 10min.odležať. Podávame s čerstvou bagetkou. MŇAM 🙂
RECEPT:
500g kuracie prsíčka, konzerva ananásu, zeler, biely hustý jogurt, majonéza light, soľ, čierne korenie, grilovacie korenie
Uvaríme si na malé kocečky nakrájaný zeler. Prsia umyjeme a tiež nakrájame na malé kocky a osmáhneme ich s grilovacím korením na olivovom oleji. Zmiešame jogurt cca 300g a majonézu /nie tatarku/ asi 200g, osolíme, okoreníme a prisypeme opečené masko, uvarený zeler, ten musí byť úplne makkučký /nedávať ho moc/ a na malé kúsky ananás. necháme 10min.odležať. Podávame s čerstvou bagetkou. MŇAM 🙂