@endrixa
RECEPT:
ovsené vločky /jemné/, mlieko, soľ, trstinový cukor/med, škorica, zrelý banán, maslo
Do kastrólika, v ktorom budeme variť kašu si nasypeme ovsené vločky /pre 3osoby stačí štvrtina zo 400gramového sáčku/, opláchneme ich v studenej vode a necháme na spodu trošku vody. Dáme variť a postupne prilievame mlieko. Stále miešame, pridáme nakrájaný na malé kúsočky banán, cukor alebo med, trošku škorice, štipku soli. celý proces varenie musí mať min.15min aby sa vločky rozvarili. Kaša by nemala byť moc hustá, podľa potreby dolievame stále mlieko. ja osobne mám rada takú mierne riedku. Odstavíme a pridáme trochu masla. Hotovo.
dakujem 🙂
@endrixa Neni zač, kašička bude určite chutiť, my sme ju mali dneska na raňajky a Sebi zjedol plnú misku.
jeeej mozem poprosit recept?