@lllinda ospravedlnujem sa autorke, ze jej do toho kecam....kalisova ma dobry postup https://www.miriamkalisova.sk/2017/05/02/video-...
ale aj na kuchyni lidla je od Pavlusa
@ddaassuullaa ďakujem veľmi pekne ☺️
@lllinda Ja na to nemam žiadny extra návod, dám do hrnca maslo a “varím” pomenšie. Sem tam premiešame a ak vidím penu (bielkovinu) na povrchu, sitkom zbieram tak ako pri vývare až sa nakoniec vytratí a nebude sa už tá pena tvoriť. Tekutina musí byť priezračná a krásne zlatistá, prelejem ju do pohárika a nechám vychladnúť a vytuhnúť. Potom zavriem viečko a šup do chladničky 🙂 nič zložité 😋😊
@lusila91 chcem sa spýtat aké masl?-klasicke Rajo kocka maslo?a kam vsade to Ghee maslo pouzivas?Dakujem
@eliska1986 to aj mňa zaujíma
@eliska1986 jasne, hocijaké, ja kupujem väčšinou lidlovské alebo Rajo 🙂 a používam to miesto oleja hocikam, napr základ pod praženicu alebo volské oči, chutí to potom tak jemne a lahodne 😊
Ešte by som doplnila k môjmu postupu že prelievam hotové Ghee do pohára cez sitko, to je dôležité 😊
Dakujem za postup🙂
Môžem prosím vedieť návod ☺️😉