@brmbolcek Brmbi,to je taká folia,bývajú rozne vzory a na nu sa naleje roztopená čokoláda a ten vzor sa otlačí do tej čoko...........stačí?🙂 a ďakujeeeeeeeeeem...
@brmbolcek no ťažké to nie je,ale treba vystihnúť správnu teplotu čokolády,lebo aj je moc teplá,sa ten vzor roztopí a ak je studená,sa neotlačí........to je jedna vec a druhá je tá,že ešte to potom musíš preniesť na tortu a nezlomiť to😀........
@lucula73 tak to klobuk dole pred tebou 🙂 mne by sa zacali tiast ruky jedna radost 🙂 ale co je pravda neni hriech , "mas talent na to " s tym si sa uz musela narodit 🙂 tortickarka 🙂 si sikulka 🙂
@lucula73 no luci tak na toto ani neviem čo napísať ved to sa pri tebe može aj profesional strčiť ... nama na teba ako to prosimťa robiš ten vrch a boky ?
@fopardi Lenka,ten vrch to je čokotransfer,taká folia so vzorom otlačená ,ak ti to niečo hovorí a tie boky je zas tzv. štrukturálna foli,atiež otlačená čokoláda........tie boky som na 4 krát robila,no nechci vididť,ako vyzerala moja kuchyňa.....
prosím ťa a aký si mala pomer čokolády a tuku???tento týždeň by som niečo také chcela spraviť...najprv si urobím bočnice a potom čokotransfer a ten po zatuhnutí prenesiem na tortu???ďakujem...
perfektne 🙂 ako si robila tie vlnky ? 🙂 je to uzasne 🙂ako vzdy 🙂